AL-TAEEN ON AIKA MYÖNTÄÄ TAI KIELTÄÄ KIRJOITTANEENSA FACEBOOK-KIRJOITUKSET


Entinen demarivaikuttaja Anter Yasa kirjoitti muutama viikko sitten blogissaan kovia syytöksiä Uudeltamaalta kansanedustajaksi valitusta sillanrakentajaksi tituleraatusta Hussein Al-Taeesta. Al-Taee tunnetaan työstään Martti Ahtisaaren perustamassa Crisis Managmenet Initiative (CMI) -konfliktinratkaisujärjestöstä. CMI:n arvot ja ajamat asiat ovat täysin ristiriidassa niiden törkeiden Facebook-kirjoitusten kanssa, josta Hussein Al-Taeeta nyt syytetään. Ei voi olla rauhanvälittäjä kun samaan aikaan haukkuu ja herjaa valtioita ja kansanryhmiä. Tuore kansanedustaja on esimerkiksi myöntänyt rinnastaneensa Israelia ja Isisiä toisiinsa.

Syytökset ja kuvakaappaukset ovat sen verran järkyttäviä ja raskauttavia, että kansan valitseman Hussein Al-Taeen olisi syytä avata taustoja rienaaville kirjoituksilleen paremmin. Olin 7v sitten vihainen ja eri ihminen ei yksinkertaisesti riitä selittämään räikeitä kirjoituksia. Jos et ole tehnyt mitään väärää ja kuvakaappaukset ovat tekaistuja niin ei ole vaikeaa sanoa, en kirjoittanut niitä.

Näiden eri tapausten ilmetessä ei voi ajatella muuta kuin sitä sinisilmäisyyttä, josta olen aikaisemminkin kirjoittanut. On selvää, että Hussein Al-Taeeta on suojeltu ja täten asiasta noussut kohu vasta vaalien jälkeen, kun tapausta on alettu perkaamaan. Ei voida suojella jotakuta vain, koska tämä ei kuulu kantaväestöön. Jokainen ihminen on tasavertainen hyvässä ja pahassa. Jokaisen on vastatta sanoistaan ja teoistaan. Myös Hussein Al-Taeen.